Blogi

Pakuriteen keittämisen ABC

Varaa nämä ennen pakuriteen keittämistä

  • 2 rkl pakurirouhetta
  • 1 l raikasta vettä
  • Kattila
  • Siivilä

Valmistaminen rouheesta teeksi

  1. Lisää kattilaan vesi ja pakurirouhe
  2. Kiehuta rouhetta kattilassa kannen alla 15-60 minuuttia. Mitä kauemmin, sitä vahvempaa teetä.
  3. Annostele tee varovasti siivilän läpi suoraan kuppeihin tai tarjoiluastiaan

Pakuripojat suosittelee!

  1. Käytä teepohjana kotimaista ja puhdasta pakurirouhetta, varmista aina laatu
  2. Säilytä ylimääräinen tee jääkaapissa, valmis seos säilyy kylmässä jopa viikon
  3. Nauti! Jouluna maistuu glögi, kesällä jäätee. Mausta mielesi mukaan.